Koffie & Kleertjes

Denk je in:

Je bent met je vriendinnen bij jou thuis. Misschien hebben je vriendinnen ook weer vriendinnen meegenomen. En het zou zomaar kunnen dat er ook kleine kinderen zijn..? Het is in ieder geval gezellig druk en er hangt een licht opgewonden sfeer.


Iedereen heeft een kopje koffie of thee en iets lekkers en er wordt lekker gekletst. Vol verwachting kijken jullie naar de mandjes, tafels en kledingrekken vol broeken, truien, jurkjes, shorts, shirts, jumpsuits, ...


Ja, dat is waar dit moment, naast gezelligheid, om draait: er zijn kinderkleertjes. Heel veel, kwalitatief goede kleertjes, in maat 50 t/m 116. Kleertjes in alle kleuren van de regenboog. De items zijn al door minstens één ander kindje gedragen en klaar voor een volgende (snel uit de kleertjes groeiende) baby of peuter.


Voordat iedereen kwam heb jij al rustig de tijd gehad om alles te bekijken en drie items uitgezocht die jij sowieso graag wilt hebben. Nu we compleet zijn leg ik heel kort (wees gerust, écht heel kort) uit hoe dit pop-up winkeltje werkt en dan gaan we los: jullie mogen lekker neuzen tussen de kleertjes die ik meegebracht heb en daar de mooiste items uitkiezen voor jullie kleintjes.

Bij jou thuis

Lijkt het jou ook zo fijn om zo’n pop-up winkeltje bij jou thuis te organiseren? Stuur me een berichtje via mail of Whatsapp! Ik neem dan snel contact met je op om een afspraak te maken.

 

Drie weken van tevoren maak ik een groepsWhatsApp aan, waar jij alle vriendinnen die komen aan toe kunt voegen. Er komen minimaal acht mensen en er is geen maximum (dus maximaal het aantal dat jij in je huis / tuin kunt hebben). Jij bepaalt zelf of deze vriendinnen op hun beurt ook weer andere mamma’s aan de appgroep toe kunnen voegen, of dat je dat alleen zelf doet. En natuurlijk zijn pappa's, opa's, oma's, ... ook van harte welkom!

 

Via de appgroep geven jullie aan in welke maten kleding jullie geïnteresseerd zijn en of jullie naar jongens- of meisjeskleding op zoek zijn, zodat ik de items die ik meeneem daarop kan afstemmen.

Koffie & Kleertjes bij jou thuis organiseren is gratis* en kost daarnaast ook niet veel tijd. Het enige dat jij hoeft te doen is vriendinnen uitnodigen en zorgen voor koffie, thee, lekkers en een eettafel waar ik kleertjes op kan uitstallen. Ik zorg voor kledingrekken, eventueel een extra tafel, tafelkleedjes, mandjes, kapstokjes en een bonte verzameling aan kwalitatief goede kinderkleding.

 

Minimaal een uur voordat de sessie begint ben ik bij jou thuis. Koffie & Kleertjes duurt zo’n 2 uur en de items die gekocht worden kunnen contant of via een betaalverzoek betaald worden.

 

 

Jouw voordeel

Koffie & Kleertjes organiseren doen we samen en daarom zitten er voor jou twee exclusieve voordelen aan als jij mij vraagt bij jou thuis te komen:

Voordat iedereen er is mag jij drie kledingstukken kiezen die jij sowieso wilt kopen. Deze leggen we voor jou opzij. Dit is een groot voordeel, aangezien vriendinnengroepen vaak kinderen hebben in dezelfde leeftijden (en dus ook dezelfde maten).

 

 

5% van de opbrengst
Het zou zomaar kunnen zijn dat jij de drie items die je uitgekozen hebt aan het einde van de avond gratis krijgt. Jij krijgt namelijk 5% van de opbrengst van alles wat er tijdens de sessie verkocht wordt, uitgekeerd als korting op datgene wat jij zelf koopt. Hoe meer kleding er verkocht wordt, hoe meer korting jij dus krijgt op nieuwe pre-loved kleertjes voor je eigen kleintje.

 

 

* Voor groepen van minimaal 10 personen, incl. de organiserende mamma. Voor kleine groepen op locaties verder dan 30 kilometer reizen (enkele reis) vanaf Elp reken ik een kilometervergoeding van 0,40 per extra kilometer (retour). Woon je dichterbij? Dan kom ik sowieso gratis naar je toe, ook als de groep kleiner is dan 10 personen. Dit geldt bv als je in Assen, Stadskanaal, Emmen, Hoogeveen of Oosterwolde woont.